Een korte inleiding....

Via de links hiernaast komt U bij informatie over mijn opleiding en mijn huidige werk. Ruim vóór dat je begint met een opleiding tot beroepsmusicus ben je natuurlijk al intensief bezig met het maken van muziek.
Mijn eerste ervaringen met het maken muziek waren achter het orgel van mijn vader. Muziek heeft bij ons thuis altijd een belangrijke rol gespeeld. Daarbij liep mijn vader voorop.
Naast zijn gewone baan als laborant was hij 4 avonden per week actief als koordirigent. In twee van deze koren zong mijn moeder ook mee en thuis schoof zij regelmatig achter de piano. Dan is het niet zo gek dat je als kind ook 'besmet' wordt met liefde voor muziek.
De trompet was het helemaal voor mij. Misschien door de klanken van Händel's 'Watermusic' en 'Music for the Royal Fireworks' die op zondag regelmatig gedraaid werden?
Zo kwam ik dus terecht bij ons plaatselijke fanfareorkest Nieuw Leven. De cultuur van harmonie- en fanfareorkesten was iets geheel nieuws. Totaal anders dan bijvoorbeeld de korenwereld van mijn vader.Toch is het 'mijn' wereld geworden en heb ik er geen moment spijt van dat ik er in ben gestapt.

Thans ben ik hoofdzakelijk werkzaam als dirigent van blaasorkesten en als docent klein-koper aan de gemeentelijke muziekschool in Breda. Daarnaast ben ik actief als freelance-trompettist.
Via het volgende menu kunt meer lezen over mijn werk als musicus:

Arjan Muller